Sommarlov...OM det är!

Hej alla sömniga felicia här!
Så sommarlovet är äntligen här. Gick inte det hela superfort?
Igår var det vintrig marsmånad, jag satt i sebbes soffa men en hoodie och en spelconsoll i handen och längtade.
Idag är det plötsligt söndagen efter midsommar, jeansshorts, en envis baksmälla som inte tycks släppa taget om mitt huvud och 10 timmar kvar till möte med tjejerna med solande och kokosolja som vi alla förnekar skulle ge oss cancer.

Sommarlovet är här, så vad ska man göra? Allt och inget.
Jag har så mycket tankar och känslor som yrar runt i skallen och skriker efter uppmärksamhet.  Min hjärna har blivit kärlekskrank och mitt hjärta splittrat. Inget hänger ihop längre. saker som jag förut trodde på har tagit en vändning och jag kastar mig utför stup i väntan på det oväntade.

Jag är redo för förändring och äventyr men vet om att jag redan har allt för mkt att reda ut för att påbörja nya saker. En kille verkar ha fastnat i min hjärna och vill inte ta sig därifrån. Hela sitiationen är så komplicerad och jag skulle inte vilja säga eller kalla det kärlek överhuvudtaget, men deffinitiv attraktion. Låt oss kalla den här herrn b1...

Förutom b1 finns det en annan kille i mitt liv, en kille jag känner väldigt bra, en av mina bästa vänner. Det har verkligen gått till en punkt då vi inte har några hämningar, eftersom vänskap idag tydligen också leder till kyssar, som leder till sex..
Inte? ok men i mitt fall har det gjort det...
Borde jag fortsätta på detta viset? Nu är det lugnt, vi är ju absolut inte mer än vänner, men samtidigt undrar jag hur länge man kan hålla på såhär?
Vad händer den dagen då vi träffar någon, skulle det ens gå utan en viss avundsjuka eller saknad?

Innerst inne hoppas jag på att alla mina frågor och problem bara ska sovas bort, typ som när jag vaknar nu på morgonen känner jag en lättnad i hjärtat. Varför i helvete ska jag tänka så mkt på allt? Kan inte saker bara vara?

Jag tänker prova min önsketeori och lägga mig till sängs, somna till tanken av att fuckbuddies visst funkar i längden och att killen med flickvän inte alls utnyttjade mig en tisdagskväll under stjärnorna och att det bli perfekt väder imorgon.
Min nya religion....skev bild av verkligheten....förnekelse....Kalla det vad du vill
Jag väljer att kalla det positivt tänkande
Godnatt till alla frågetecken<3 pussah

DRAMA

jaja Felli, KLAGA LIDE TILL!
Men måste dock säga "sant som fan" .. Trodde veckan aldrig skulle vara slut.
Man kan tacka gud för att vi klarade det tillsammans ;)
Mohaha,
Anyway.. Emmi här.. Aka. Emsan mensan.. Hur det smeknamnet kom till behöver vi inte gå in på men jag säger bara som såhär, Välkommen till vår lilla skvaller tidningen om oss själva .. hihi, låter dock deprimerande
Hektiskt fucking vecka måste jag säga.. Ingenstans men överallt
Sommarlovet har börjat och jag känner att vi borde KOMMA IGÅNG med utflykterna ! Vafan, NO MORE SCHOOL FUCKING WOORKKKK ! nu ska vi bara sit down and relax och alla skit saker vi ska göra.. får rysningar så fort jag tänker på det.. Kmr bli en massa saker att berätta om när vi börjar igen till hösten. Minnen vi kan skratta om och åt. hahaha, ja.. jo.. Vår sommar är ju på ett sätt uträcknat till det sjukaste sommar - 09 ( I like hur det sounds )
Iallafall, drama med killproblem och jag kan säga att jag RIKTIGT sa till på skarpen på midsommar, en gryta som snabbt kokade över men fan vad skönt det känns nu men sammtidigt lite väl tyst i grytan =/
Ångesttttttt!!!!! Pallaaa att man ska ha såna hära konstiga kännslor när man bad om att få det över stökat!!
Vet knappt själv vad jags nackar om.. fattar du felli?
Iallafall, din tur =)  Pussah


Studentvecka

Nu sitter jag här äntligen och förbereder mig för att skriva mitt första inlägg.
Sötnosen som jag delar min blogg med ( med annat namn Emmi ) har tjatat på mig i evigheter eftersom det har tagit sin lilla tid innan jag satt mig framför datorn och låtit fingrarna gå loss på tagentbordet.

Det känns faktiskt lite konstigt får jag lov att erkänna att blotta sina tankar på internet där vem som helst kan läsa det, men jag har ju faktiskt get mig fan på att jag ska ge mig in i detta helhjärtat, no bullshit. Så nu rycker jag av mig alla om och men och öppnar pandoras ask!

Så klart ska jag ju presentera mig själv men tyvärr får ni inte hela mitt livs historia, ni får helt enkelt nöja er med mitt namn. Hej Felicia här aka Rai rai! Resten känner jag på mig kommer att visas under de timmar jag kommer att sitta och skvallra, skratta och dela med av mina hemligheter vid datorn.

Idag är det torsdag på studentveckan vilket betyder att tre nätter är gångna. Tja, om man då inte räknar med förra veckans studenter också. I övrigt har jag längtat efter studentveckan som då jag o mina ( halvt alkoliserade ) vänner sagt skulle bli SKITBALL!  Ja....det har varit ös från första början, och jag kan inte hjälpa att låta som min farmor just nu, men när fan tar helvetet slut ? haha

De senaste veckorna har varit så hektiska att jag varken vet ut eller in. Praktik på Kungliga Teatern i Köpenhamn, restarbeten i skolan, festande, och så kommer studentveckan som har varit så efterlängtad när jag inte bara har slut på krafter men också är fattigare än de tandlösa kärringarna på centralstationen!

Tre nätter gångna...två kvar och då är ikväll inräknat. Två nätter fyllda med god mat, fulla vuxna människor, och backar med cider utan botten. Nej jag ändrar mig! Det finns ju faktiskt inget att klaga över förrutom min lever som nog ropar efter hjälp eller funderar på att anmäla mig för misshandel.
 
I två nätter till tänker jag festa som aldrig förr, skämma ut mig, säga saker jag inte borde, driva mina föräldrar till vansinne och glömma bort gårdagens bravader i ännu mer sprit. Allt detta för att sedan göra en helomvändning, låsa in mig på rummet i en vecka, gå i ide eller bara checka in på rehab helt enkelt!
NU är det dags att göra sig iordning för kvällen, sätta på sig finkläderna och sitt bästa leende, för kvällen närmanr sig ännu en gång...
Skål och botten upp!

RSS 2.0